15. kesäkuuta 2012

Kumpere Taplii -kuvia, eli Bainas

Sain Otohimen kuvia pyöritellessäni aikaiseksi myös muokata Bainas-kuvia, joita Jiri otti Tampere Kupliissa. Oli aika nappi paikka kuville, vaikka aavikko olisi ollut ehkä hahmolle sopivampi noin lähdeteoksen puolesta.

Bainasista on pukuna hankala sanoa mitään kun se on vaan vaatteet. Sen verran kyllä täytyy, että en tehnyt vyöhommia itse. Meidän taloudessa tehdään ristiin toisillemme, joten Arttu oikein pyytämällä pyysi saada tehdä kaikki rensselit, ja minullehan se kävi oikein hyvin. Pystyin keskittymään ompeluun, jonka kanssa menikin ihan hilkulle. Tästä syystä pitänee vielä korjailla pukua, sieltä puuttuu jonniin verran juttuja. Kyllä tuota silti mielellään käyttää uudestaan, joskaan Desussa en jaksanut. Syssymmällä sitten ehkä.

Sain vihdoin katsottua sen Ozman loppuunkin. Kaikki kyyneleeni! Ja ihana, ihana ekohippijuoni, arvostin sitä suuresti.

Joo, minä suuntaan nyt kuivemmille aavikoille. Todennäköisesti bloggailen myös Amerikasta käsin, koska en ole tällä kertaa suunnitellut mitään eeppistä NYC-matkaa ja vahdin vain lapsia koko kaksiviikkoisen. Ajattelin kyllä katsastaa myös millaisia kankaita San Antoniosta saa, että josko saisi Assyjen pukuun vehkeet vähän halvemmalla kuin Suomesta...

Kaunista juhannusta kaikille, ja aloittakaa ne Animeconin puvut ajoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti