10. elokuuta 2010

Kuvaaja kaipaa kuvattavaa!

Jotkut ovat varmaan nähneetkin tämän Anikissa, mutta mainostan täällä kuitenkin. Voin nimittäin lämmöllä suositella tähän projektiin osallistumista, koska tein niin itsekin ja päädyin viettämään oikein mukavan aamupäivän kuvattavana, ja sain siitä parit hienot kuvat. Nyt koko projekti vaan vähän uhkaa kaatua kuvattavien puutteeseen, joten jokaisen osallistumista kaivataan!

"I'm a Paris based photographer. I do reportage and fashion. You can have a glimpse at my work here : http://www.flickr.com/photos/lzophoto/sets/ I would like to statrt a cosplay project in Finland. The idea is to take about 25 portraits of cosplayers wearing their costume in a place they live or work or have fun in, or a place they really like so that it adds a bit of context to the photo (for example, I could take a photo in a post office of a cosplayer working at the postoffice). Photos would be taken from waist to head, facing the camera. Photos would then be published into finnish media, like IMAGE.

I'm here only for a very limited time (I'm leaving the country on the 20th ou 21st of August) so this is why I need your help to gather some people around the project. Image of the persons would be protected as nothing could be released/published without the consent of the person taken in photo.

Lorenzo
+33(0)662300769 +++
skype : lorenzoooone +++
Flickr : http://www.flickr.com/photos/lzophoto/sets
+++ Portfolio : http://www.delafauteaugraf.com +++
Blog : http://lzophoto.blogspot.com "


Lopussa linkatusta portfoliosta löytyy sähköpostiosoite, jos ei halua soitella.

Kävimme aiheuttamassa hämmennystä Jyväskylän yliopiston Seminaarinmäen kampuksella, joka kuuluu omiin lempipaikkoihini tässä kaupungissa (ne on mun huudeja, asuin ennen ihan vieressä ja kuljin joka päivä kampuksen läpi), ja napsimme erilaisia taustoja vasten kuvia. Periaatteessa homma oli helppoa, koska ei tarvinnut poseerata, mutta Top Modelista tuttu ~smile with your eyes~ on yllättävän vaikeaa jos ei saa hymyillä! Se tosin vaatii vaan vähän opettelua, mutta ei tässä uutta huippumallia etsitäkään. Oli hurjan hauskaa työskennellä kuvaajan kanssa, joka oikeasti laittoi peruukkia paremmin ja ohjasi koko ajan. Tykkään! Kuvattavana ollessa sitä ei oikeasti hoksaa milloin näyttää tyhmältä, joten ohjauksen saaminen tekee hommasta aina niin paljon helpompaa.

Tältä se sitten näyttää:

1 kommentti:

  1. Kiitos tästä! Mietin pitkään uskaltaisinko ottaa yhteyttä kun ensimmäinen tilaisuus tarjoutui, mutta englannin puhuminen puhelimessa ei houkuttanut ja olin palikka enkä osannut katsoa sähköpostiosoitetta portfoliosta. Nyt kun joku kertoi oikeasti omakohtaisen kokemuksen, otin itseäni niskasta ja lähetin sähköpostia. Jänskättää hyvällä tavalla, hienoja kuvia nimittäin näkyy ottavan. :3

    VastaaPoista