13. marraskuuta 2010

J-popcon, day 1, part 2

No, nyt on nukuttu ja naamaan on tungettu ruokaa, joten on aika parin kuvan.


Arttu ja tanskalaisia cosplayereita tapaamisessa


Cosplayshow'n osallistujat tosiaan kutsuttiin perjantai-iltana kokoukseen, jossa käytiin läpi käytännön asiat kisasta. Vähän jännä tapa hoitaa infonjako, mutta toisaalta ihan mahdollinen koska coni tosiaan alkoi jo perjantaina. Toisaalta, meidän puolesta oli todella hauskaa kohdata kisaajat näin, ja jututimmekin muutamia ihmisiä. Tanskaa EuroCosplayssa edustanut tyttö istui vieressämme ja juttelimme pitkät tovit. Kertoi että Hootti oli ollut mukavaa seuraa EC:ssä, ja kuulimme häneltä hämmentäviä huhuja joita netissä oli liikkunut (arveli niiden koskeneen meitä).

Tapaamisen jälkeen vaihdoimme kamppeita ruokareissua varten. Hienosti vaan hokasimme että tosiaan porukassa ei ollut ketään kuka oikeasti tuntisi Kööpenhaminaa, ja päädyimme katsomaan Haruko Momoin keikkaa hetkeksi samalla kun Patrick yritti metsästää meille opasta. Momoi oli aika ihku, harmi että seurueemme lähti juuri kesken Kujibiki Unbalancen tunnarin, nnngh.


Nuo siivet näyttivät siltä kuin ne olisi tehty jääkaapin lasihyllystä. Jääkaappisiivet!Jouluolutta tuoppitolkulla


Reissun aikana on tullut hyvin selväksi että tanskalaiset rakastavat olutta, ja erityisesti Tuborgin jouluolutta. Kuulema jouluoluen myyntiintuloa odotetaan riemulla, ja kaupunkien kadut täyttyvät väestä jotka änkeävät ostamaan sitä ihmeainetta heti kun se saapuu. Kreisit tanskit.

Tänään onkin luvassa hulinaa. Yhdeltä pitäisi olla valmiina tuomarointiin. Tai no, Artun pitää olla valmiina tuomarointiin, minä voin vain hengata mukana ja jutella kivoja kisaajien kanssa. Tuomaristohan jakautuu päätuomareihin ja vierastuomareihin, joista meidän arvoisa vierastuomaristomme palkitsee parhaan valokuvan. Huvittavasti vierastuomaristossa on kaksi Iristä, lollotiloo.
Mutta nyt suuntaan suihkuun ja sitten pukeutumaan niin tämä päivä pääsee alkuunkin. Lopuksi vielä kuva nais-Narutosta Tuborgin ja Koskenkorvan kera.

1 kommentti: